Over ons

Paris By Bike is dé Hollandse onderneming gespecialiseerd in het organiseren van fietstours in Parijs. De oprichter en eigenaar is Yvonne America, een Nederlandse die in 2011 op het idee kwam om fietstours speciaal voor Nederlanders te organiseren. Yvonne woont in Parijs, studeerde en werkte er en kent de stad als een echt Parisienne. Met haar typische Amsterdamse fiets trok ze nogal wat aandacht in de stad; dit inspireerde haar tot het oprichten van Paris By Bike. Yvonne en haar mede-gidsen zijn allemaal Nederlanders gevestigd in Parijs. Met enthousiasme en humor leiden ze je rond. Wij spreken naast Nederlands allemaal Frans waardoor we de perfecte schakel zijn tussen jou en de stad. Wij delen graag onze kennis en geven je dus een scala aan leuke tips mee voor het perfecte weekendje Parijs.  

Yvonne schrijft ook blogs over Parijs:

Wereldstadgidsen

Franse Markt.nl

Onze gidsen

Yvonne

Het enthousiaste brein achter Paris By Bike sinds 2011. Zelf fietst ze ook nog steeds heel graag met jou rond, maar ze is tegenwoordig vooral de 'regelneef' van het gezelschap!

Britt

Als ze niet op de fiets zit, dan zit ze in haar eigen atelier. Een veelbelovende mode-ontwerpster! Alweer 5 jaar actief als gids, men fietst heel graag achter haar aan!

Rachella

Ze doet één van de beste toneel-opleidingen van Parijs; gids Rachella kan als geen ander fantastisch vertellen over deze stad.

Anouk

Is voor haar Franse geliefde naar Parijs gekomen, en heeft haar Pabo-opleiding meteen goed kunnen gebruiken. Ze werkt op de Nederlandse school, en fietst in de weekenden graag de Kids Tours!