Paris 4 Kids - Paris by Bike
  • Uniek in Parijs
  • Vanaf 9 maanden tot 13 jaar
  • Kindvriendelijke gids
  • Veilige route

Paris 4 Kids

Deze Kids Tour is speciaal gemaakt voor de jonge avonturiers: ze horen volop verhalen over de spannende geschiedenis van Frankrijk!

Griezelverhalen over de Franse Revolutie, anecdotes over Koning Louietje de 14e, de streken van die kleine opdonder Napoleon, grappige feitjes over Parijzenaars en het échte Ratatouille restaurant!

Reserveer nu

Kids op de fiets

Wij fietsen al 6 jaar succesvol met jonge gezinnen door de stad. Onze routes zijn veilig en de groep blijft klein (tot 12 pers) Voor kinderen tot en met 7 jaar hebben wij gekeurde kinderzitjes. Vanaf 8 à 9 jaar kunnen de kinderen zelfstandig meefietsen op onze kinderfietsen. We hebben 24 en 26 inch maten, die variëren in model en grootte .
Sinds maart 2017 zijn HELMEN VERPLICHT voor de kinderen t/m 11 jaar, Paris by Bike heeft ze ter beschikking

KOM JE MEE SPACE INVADORS SPOTTEN? Vind alle grappige street-art mozaiekjes op de muren, het record staat nu op 32!

Kids op de fiets
Lovely place for Kids

Lovely place for Kids

Op www.mamyloe.nl vind je de leukste kinderactiviteiten, kindvriendelijke restaurants en slaapplekken in Parijs. Mamyloe heeft ook een handige app. Een aanrader om te downloaden.

De Fietsen

Paris By Bike gebruikt authentieke Nederlandse omafietsen waarmee je lekker rechtop zit voor goed overzicht in het verkeer. Onze kwaliteitsfietsen hebben 3 versnellingen, handremmen en handige mandjes voorop. Onze fietstocht is al een bezienswaardigheid op zich; onze comfortabele, toffe omafietsen zijn inmiddels een bekend fenomeen in het Parijse straatbeeld.

Aan de jonge kinderen is ook gedacht: op verzoek installeren we gekeurde kinderzitjes zodat kinderen van 1 tot en met 7 jaar veilig mee kunnen. Voor de oudere kinderen beschikken wij over verschillende kinderfietsen van 24 en 26 inch. Vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig fietsen.

Bekijk alle tours

Vertrektijden & prijzen

Paris 4 Kids vindt plaats:

Zaterdag en Zondag van 10:30 tot 13:30
Dagelijks (enkele maandagen dicht) tijdens alle schoolvakanties en Feestdagen (BE & NL)
Gesloten in de winter van 17 december t/m 22 februari 2019
Prijzen
  • €52,- Volw & kind
  • €85,- Twee volw + 1 kind
  • €105,- Twee volw + 2 kinderen
  • €125,- Twee volw + 3 kinderen
  • €150,- Twee volw + 4 kinderen

Zie ook andere tour: Freaky Tours Paris – wandeling (NL)

Reserveer de Paris 4 Kids