Parijs op de fiets

Fietsen in Parijs

Ik ben toch niet gek? 10 jaar geleden verklaarden ze fietsers inderdaad voor gek. Tegenwoordig word je op de fiets door vele jaloerse automobilisten nagekeken als je hen op de brede en vrije busbaan voorbij fietst. Sinds 2006 heeft de gemeente Parijs het witte fietsenplan opgezet, zo is de stad de afgelopen jaren veranderd in een waar fietsparadijs! Inmiddels zijn alle straten fietsvriendelijk, er ligt al meer dan 400 km aan fietspaden.

Parijs op de fiets

Tips voor een paar dagen Parijs, Hotels & thalys

Regelmatig krijgen wij vragen over bijvoorbeeld het boeken van tickets voor de Thalys of het boeken van een hotel in Parijs. Helaas hebben wij daar niet altijd tijd voor om deze via e-mail of telefoon te beantwoorden. Maar wil je goede informatie dan verwijzen wij je graag naar de Tips voor een paar dagen of een Weekendje Parijs van Ruud Couwenhoven waar je tal van nuttige tips kunt vinden. Op deze website kun je ook het E-Book over Parijs Downloaden om het maximale uit je verblijf in Parijs te halen!

Tips voor Parijs van Ruud Couwenhoven E-book over Parijs downloaden

Onze fietstours zijn veilig en leuk, ook voor kinderen!

De Parijzenaar heeft de fiets ontdekt. Nu de toerist nog! Fietsen is de ideale manier om deze stad te ontdekken. Geen kilometers meer lopen of van metrostation naar metrostation sjokken zonder ook maar iets van de stad te zien. Op de fiets zie je enorm veel in een korte tijd, zonder je al te veel te vermoeien. Al fietsend doe je ideeën op voor je weekendje Parijs en zo kun je jouw voeten sparen voor de (kroegen)tocht in de avond!

Wij fietsen alleen waar het verantwoord is en zijn daardoor ook kindvriendelijk. Het tempo is niet te snel zodat de tour geschikt is voor jong en oud. Het klassieke oma-model is de ideale fiets om volop van de tour te kunnen genieten.