Bekijk onze informatie video

contact@parisbybike.eu | +33 7 63901252 | 4 Rue du Bourg L'Abbé (Le Marais)

Het beste begin van jouw weekendje Parijs!

Fietstours

Highlight Tour

Deze ‘klassieke’ tour is een mooie combinatie van een aantal bekende monumenten en de gezellige achterafstraatjes in de Parijse binnenstad. Een aanrader als je Parijs nog niet zo goed kent. In een kleine groep van maximaal 12 personen ontdek je samen met jouw enthousiaste gids de ins en outs van het centrum! Geen gehaast over de grote boulevards, wij gaan juist gezellig binnendoor zodat je de sfeer van ieder wijkje volop ervaart.

Vertrektijden: Dinsdag t/m zondag start de tour om 10:00, einde 13:00
Prijs: €39,- per persoon

Off Road Tour

De ideale route voor avonturiers die Parijs al eerder hebben bezocht en verder willen kijken dan de toeristische trekpleisters. Laat je verrassen door deze Off Road Tour! We laten de pracht en praal van de binnenstad links liggen en gaan op ontdekking in de wijken die een heel andere kant van de stad laten zien. Exotische winkelstraten, verborgen passages, idyllische oases en gezellige, volkse multi-cultibuurtjes! Onderweg stoppen we in onze favoriete caféetje, voor een borreltje of frisje.

Vertrektijden: Donderdag t/m zondag van 14:30 tot 17:30
Prijzen: €39,- per persoon 

Kids Tour

Onze Kids Tour is de #1 activiteit voor gezinnen in Parijs! Een unieke, interactieve beleving met jouw kinderen op de fiets. We hebben een zeer kindvriendelijke route door het centrum ontwikkeld die geschikt is vanaf 1 jaar t/m 12 jaar. Zowel de kleintjes als de groten worden goed vermaakt door de gids: grappige verhalen over Koning Loewietje de 14e en die Keizer Napoleon met al zijn streken. Kom je ook de Space Invadors spotten, en het record breken?

Vertrektijd: van 10:30 tot 13:30 (weekend, alle schoolvakanties NL & BE , feestdagen)

Prijzen: kinderen t/m 11 jaar €27, volwassenen €39

De Food Tour (NL)

Onze Food Tour is een ‘must’ voor Nederlandse Foodies op bezoek in Parijs.
Gun jezelf deze bourgondische onderdompeling in het culinaire Parijs. Op de fiets langs originele foodstops, inclusief wijn natuurlijk!

Vertrektijden
De Food Tour kan na 13:00 starten, op alle dagen behalve maandag & zondag. Deze tour is niet te boeken tijdens drukke schoolvakanties en Feestdagen

Prijzen
€89 pp inclusief 6 foodstops en 2 wijnen. Er geldt een minimum aantal deelnemers: 5