Bekijk onze informatie video

contact@parisbybike.eu | +33 7 63901252 | 4 Rue du Bourg L'Abbé (Le Marais)

Het beste begin van jouw weekendje Parijs!

Highlight Tour

 • De leukste Hollandse fietstour in Parijs!
 • Nederlandse gidsen
 • Originele tips
 • Comfortabele omafietsen

Highlight Tour

Deze ‘klassieke’ tour is een mooie combinatie van een aantal bekende monumenten en de gezellige achteraf straatjes in de Parijse binnenstad.

Een aanrader als je Parijs nog niet zo goed kent. In een kleine groep van maximaal 13 personen ontdek je samen met jouw enthousiaste gids de ins en outs van het centrum

Alvast een stukje (virtueel) meefietsen?

Bekijk onze Highlight Tour teaser!

Wat ga je zien?

Via pittoreske straatjes fiets je o.a. langs de volgende bezienswaardigheden:

 • Le Jardin du Palais-Royal
 • Le Louvre
 • Les Tuileries
 • St Germain des Prés
 • Quartier Latin / St-Michel
 • Nôtre Dame
 • Le Centre Pompidou
 • L’Ile de la Cité / L’Ile St-Louis
 • La Place des Vosges
 • Le Marais: de prachtige Joods-historische wijk die bekend staat om zijn bijzondere boetiekjes en de wereldbekende falafel eettentjes!

La pause gourmande

“De lekkerbekken-break”

Het is natuurlijk onmogelijk om langs al die gezellige cafés en heerlijke bakkers te fietsen zonder even af te stappen! We nemen daarom ook zeker tijd voor een pauze in het gezellige Saint-Germain des Prés waar je keuze hebt uit van alles. We kunnen opwarmen onder het genot van een kop koffie en zo’n heerlijke éclair au chocolat.

Drie keer Travellers' Choice of the Year!

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe leuk onze tours zijn, maar wie kunnen dat nu beter beoordelen dan onze eigen bikers.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 582 recensies
Super leuke fietstocht! Deze fietstocht is echt een aanrader!! Zo bijzonder om door Parijs te fietsen. Je ziet veel mooie, interessante dingen, krijgt veel info en bent lekker actief. Ik ging samen met mijn zoon van 11 en hij vond het ook echt heel erg leuk. Onze begeleidster, Loïs, was super! Kon goed vertellen en zorgde voor een gezellig groepsgevoel!
Laura F
Laura F
Super!!! Met kinderen Vandaag Parijs verkend op de fiets onder begeleiding van Jarno. Jarno is super enthousiast en betrekt de kinderen goed tijdens de route. Veel leuke plekken en straatjes gezien. De lunch bij bakker Paul was heerlijk. Echt een aanrader.
Niels W
Niels W
Een leuke en snelle introductie tot Parijs, de highlights in het centrum We werden met 4 volwassenen en 4 kinderen van 11 jaar leuk ontvangen door Loïs om onze opoe-fietsen uit te kiezen. Ze nam ons mee op een leuke, rustige route langs de mooiste plekjes in het centrum. Tijdens het fietsen hielden we stil bij historische plekken, zoals Palais Royal, Louvre en Saint-Germain, waar allerlei leuke verhalen over te vertellen waren. Loïs bracht het met name erg leuk voor de kinderen. De rustpauze bij Bakker Paul in Saint-Germain was ook leuk om even uit te rusten en bij te kletsen.
Hans t
Hans t
Superleuke tour Superleuke tour door de straatjes van Parijs. Geweldig leuke gids Femke maakte de tour helemaal af. Zoek je een leuke fietstour zou ik deze zeer aanbevelen. Juist omdat deze wat meer door de leuke straatjes gaat waar je zelf eigenlijk niet snel komt.
Linda
Linda
Een mooie manier om Parijs te ontdekken. Prachtige trip op de fiets door een groot gedeelte van Parijs gehad. “Monsieur Hans” was onze gids en ondanks dat we Parijs goed kennen, zijn wij zeer verrast door zijn boeiende verhalen en de idyllische plekjes die hij liet zien. Zeker de moeite waard om Parijs op een andere manier te ontdekken. Wij hebben zelfs een paar van zijn tips (lunch quartier Latin, museum van Victor Hugo en de graffiti tunnel) de volgende dagen ondernomen. Merçi beaucoup!!!
Carolienvm
Carolienvm
Aanrader! Wat een leuke tour! Samen met Jarno door de stad gefietst. Leuke feitjes over de stad gehoord. Jarno is een vrolijke, gezellige gids die de kinderen heel goed betrekt bij de tour. Een echte aanrader!
Elise W
Elise W
Absoluut een aanrader! Fantastische highlighttour met Jarno door Parijs gehad! Gezellig, veel info, leuke weetjes, van jong tot oud wordt erbij betrokken! Tussendoor tijd voor een koffietje en iets lekkers erbij! Absoluut een aanrader op de mooie rode “opoefietsen” 3 uur rondfietsen!
pvdgeijn67
pvdgeijn67
Wat een leuke ervaring!! Wat een geweldige ervaring om samen met gids Femke de offroad tour te doen! 3 uur door Parijs fietsen en op plekken komen die je normaal nooit zou ontdekken. Daarbij de enthousiaste manier van uitleg geven op de verschillende locaties, maakte het een middag om nooit te vergeten!
chris r
chris r
Fantastische tour, echt een aanrader! We konden nog wel uren doorfietsen met Jarno! Geweldige tour gehad met ons gezin onder begeleiding van Jarno! Hij is een super gids, echt genoten!
Inez H
Inez H
Top! Super leuke fietstocht! Femke was een top gids en wist alle pubers enthousiast te krijgen voor een beetje Franse geschiedenis 👍🏻
NvG
NvG

De Fietsen

Paris By Bike gebruikt authentieke Nederlandse omafietsen waarmee je lekker rechtop zit voor goed overzicht in het verkeer. Onze kwaliteitsfietsen hebben 3 versnellingen, handremmen en handige mandjes voorop. Onze fietstocht is al een bezienswaardigheid op zich; onze comfortabele, toffe omafietsen zijn inmiddels een bekend fenomeen in het Parijse straatbeeld.

Aan de jonge kinderen is ook gedacht: op verzoek installeren we gekeurde kinderzitjes zodat kinderen van 1 tot en met 7 jaar veilig mee kunnen. Voor de oudere kinderen beschikken wij over verschillende kinderfietsen van 22, 24 en 26 inch. Vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig fietsen.

Vertrektijden & prijzen

Paris Highlight Tour vindt plaats:
Dinsdag t/m zondag start de tour om 10:00, einde 13:00

Wij zijn op maandagen gesloten

Prijzen
€39,- per persoon

Zie ook andere tour: School Tours