Bekijk onze informatie video

contact@parisbybike.eu | +33 7 63901252 | 4 Rue du Bourg L'Abbé (Le Marais)

Het beste begin van jouw weekendje Parijs!

Over Paris By Bike

Over Ons

Paris By Bike is dé Hollandse onderneming gespecialiseerd in het organiseren van fietstours en groepsreisjes in Parijs.

De huidige manager Britt Avelon Tan en haar mede-gidsen zijn allemaal Nederlanders gevestigd in Parijs. Met enthousiasme en humor leiden ze je rond. Wij spreken naast Nederlands allemaal Frans waardoor we de perfecte schakel zijn tussen jou en de stad. Wij delen graag onze kennis en geven je dus een scala aan leuke tips mee voor het perfecte weekendje Parijs.

De oprichter en eigenaar is Yvonne America, een Nederlandse die in 2011 op het idee kwam om fiets tours speciaal voor Nederlanders te organiseren. Yvonne woonde in Parijs, studeerde en werkte er en kent de stad als een echt Parisienne. Met haar typische Amsterdamse fiets trok ze nogal wat aandacht in de stad; dit inspireerde haar tot het oprichten van Paris By Bike. Na 9 jaar op de voorgrond, heeft ze in 2020 het stokje doorgegeven aan haar collega Britt, de nieuwe bedrijfsleidster die met hetzelfde aanstekelijke enthousiasme dit mooie bedrijf voortzet.

De gids maakt of kraakt de tour!

Paris By Bike wordt geprezen om haar fantastische gidsen. Wij zijn allemaal Nederlanders die ooit naar Parijs zijn verhuisd voor de liefde, de kunsten, studie of stage. Naast ons werk als gids zijn we danser, docent, au pair meisje, actrice of simpelweg levensgenieter. We vallen je niet lastig met Wikipedia feitjes onderweg, maar met sappige anecdotes en persoonlijke verhalen over ons lief & leed in deze prachtstad.

Laat jij je binnenkort onderdompelen in het Parijse leven door ons?

Graag tot gauw!
Team Paris By Bike 2024