Paris Highlight Tour - Paris by Bike
  • De leukste Hollandse fietstour in Parijs!
  • Nederlandse gidsen
  • Originele tips
  • Comfortabele omafietsen

Paris Highlight Tour

Deze ‘klassieke’ tour is een mooie combinatie van een aantal bekende monumenten en de gezellige achteraf straatjes in de Parijse binnenstad.

Een aanrader als je Parijs nog niet zo goed kent. In een kleine groep van maximaal 12 personen ontdek je samen met jouw enthousiaste gids de ins en outs van het centrum

Reserveer nu

La pause gourmande

“De lekkerbekken-break”

Het is natuurlijk onmogelijk om langs al die gezellige cafés en heerlijke bakkers te fietsen zonder even af te stappen! We nemen daarom ook zeker tijd voor een pauze in het gezellige Saint-Ger- main des Prés waar je keuze hebt uit van alles. We kunnen opwar- men onder het genot van een kop koffie en zo’n heerlijke éclair au chocolat. Of neem je liever zo’n prachtig ijsje bij onze favoriete ijszaak Amorino?

De Fietsen

Paris By Bike gebruikt authentieke Nederlandse omafietsen waarmee je lekker rechtop zit voor goed overzicht in het verkeer. Onze kwaliteitsfietsen hebben 3 versnellingen, handremmen en handige mandjes voorop. Onze fietstocht is al een bezienswaardigheid op zich; onze comfortabele, toffe omafietsen zijn inmiddels een bekend fenomeen in het Parijse straatbeeld.

Aan de jonge kinderen is ook gedacht: op verzoek installeren we gekeurde kinderzitjes zodat kinderen van 1 tot en met 7 jaar veilig mee kunnen. Voor de oudere kinderen beschikken wij over verschillende kinderfietsen van 22, 24 en 26 inch. Vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig fietsen.

Bekijk alle tours

Vertrektijden & prijzen

Paris Highlight Tour vindt plaats:

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 13:00
Gesloten in de winter van 17 december t/m 22 februari 2019





Prijzen
  • €32,- per persoon

Zie ook andere tour: Paris Off Road Tour

Reserveer de Paris Highlight Tour