Bekijk onze informatie video

contact@parisbybike.eu | +33 7 63901252 | 4 Rue du Bourg L'Abbé (Le Marais)

Het beste begin van jouw weekendje Parijs!

Olympische Fiets Tour

Op 26 juli 2024 starten de Olympische Spelen in Parijs en Paris By Bike doet mee! Lees hier alles over onze exclusieve ‘Olympische Fiets Tour’.

De Olympische Vlam wordt aangestoken op 8  mei en zal vanuit Griekenland, via Marseille, in ons mooie Parijs aankomen op 14 juli.

De Olympische Spelen in Parijs worden een grandioos spektakel! En Paris By Bike zit er middenin, want het bijzondere aan deze editie is dat vele wedstrijdlocaties in het centrum liggen. De stad heeft als ambitie om de duurzaamste Spelen ooit te worden, en dus is de Nederlandse fiets van Paris By Bike dé manier om als bezoeker CO2-neutraal van dit spektakel te gaan genieten.

De Olympische Tour

Tijdens de Olympische Spelen kun je bij ons de Olympische Fiets Tour boeken. Er bestaat simpelweg geen betere manier dan Parijs per fiets te ontdekken tijdens deze drukke periode. Er worden 15 miljoen bezoekers verwacht, en wij fietsen daar zoals altijd op een comfortable Nederlandse omafiets met een enthousiaste gids doorheen! Het Parijse stadsbestuur legt nog een extra prachtig netwerk van fietspaden (+50KM) aan om alle sites makkelijk te bereiken. Voor gemotoriseerd verkeer worden deze sites verboden, maar voetgangers en Paris By Bikers hebben overal toegang toe.

We nemen je mee door het Parijse centrum en vertellen je mooie verhalen over de locaties, de (Olympische) geschiedenis en zoals altijd grappige & interessante anecdotes over de stad.

 Geniet van je wedstrijd, en fiets de dag ervoor of erna de Olympische Tour met Paris By Bike zodat jouw sport- ervaring helemaal compleet is!

Wat ga je zien?

De Olympische Tour is een variant op onze Highlight Tour. We fietsen op deze route iets meer naar het westelijke gedeelte van Parijs zodat we de spectaculaire sites zien zoals:

  • Hotel de Ville: de start van de Marathon is hier, het Fan House & Grote TV Schermen
  • Louvre: foto momentje & grandioos uitzicht over de Tuileries
  • Place de la Concorde: het Urban Parc met BMX freestyle, Streetdance & Skateboarding
  • Grand Palais: het majesteuse decor voor Schermen & Taekwando
  • Eiffeltoren: Beachvolly, Marathonparcours & Triathlon
  • De Seine: het wordt een primeur, de openingsceremonie wordt hier gehouden. En áls ze het water op tijd schoon genoeg krijgen wordt er ook gezwommen, hoe tof!

Team NL huis

“Het Team NL Huis bevindt zich op een supertoffe locatie, namelijk in concertzaal Zénith in het Parc de la Villette, 19e arrondissement. Je komt er makkelijk op de fiets, en het zal het dagelijkse thuisfront zijn voor duizenden feestende Oranjefans. Wij van Paris By Bike hebben allemaal onze kaartjes al, zien we je daar?”

Voor alle info kijk op https://www.teamnl.org/huis

Prijzen en boekingsinformatie

  • De prijs voor deze exclusieve tour is €43 p/p. Groepjes zoals altijd onder de 13 personen.
  • Kinderen zijn uiteraard ook meer dan welkom! Paris By Bike fietst al 12 jaar succesvol met jonge kindjes door de stad, in een zitje t/m 7 jaar en op een 24”of 26” kindermaat vanaf 8 jaar
  • Er wordt een korte pauze gehouden onderweg, consumptie voor eigen rekening

Via de Reserveer Nu knop kun je ons mailen met jouw aanvraag